Frivillig på Politisk Festival

Vi holder Politisk Festival på Femøller Efterskole d. 29. juli-2. august 2015 og for at vi skal få en fed festival har vi brug for nogle frivillige til at hjælpe til og stå for nogle af aktiviteterne.

Du kan læse mere om de forskellige opgaver her:

 

 • Nyheds-lounge
  På årets festival vil der traditionen tro være nyhedslounge hvor man kan følge med i de daglige nyheder, opdatere sig om den forgange tid i SFU, slappe af i sækkestolene med en god bog og meget mere.
 • Festivisten
  Festivisten er Politisk Festivals helt egen avis, så hvis du går med en skribent i maven,  så er det nu du skal melde dig! Under festivalen skal du opsnappe rygter, anmelde barens sortiment, skrive reportager fra workshops mv. og være en del af fællesskabet omkring Festivistens redaktion – du kan selvfølgelig også deltage i festivalens program ved siden af.
 • Femkamp
  Femkampen er en tradition, men hvilke discipliner skal den indeholde i år? Det får du lov at bestemme, hvis du melder dig som frivillig til femkampen!
 • Talentshow
  Det traditionsrige talentshow skal som altid bruge en vært, så går du med en lille Lise Rønne i maven og er du glad for at stå på en scene, så meld dig til at føre os alle gennem endnu et festligt talentshow!
 • Skattejagt
  Hvor er posterne, og hvem vinder skatten? Vær med til at arrangere årets skattejagt, så det endnu en gang kan blive en succes!
 • Morgensport
  Om det er løb, yoga eller en helt tredje sportsgren du brænder for, så er der altid brug for frivillige til at få gang i deltagerne om morgenen.
 • Byttemarked
  som sidste år vil der være byttemarked på festivalen. Vær med til at sætte op, hjælpe deltagerne med at få deres aflagte ting placeret i de rigtige kategorier, og veje, hvor meget, der skifter hænder og får nyt liv under lørdagens byttemarked. Arrangementet er åbent for lokalbefolkningen, og du kan også bidrage til at få pressens opmærksomhed, så vi med Politisk Festival ’15 får sat fokus på, at fremtidens forbrug  skal være bæredygtigt.

 

 

 • Band-booker

 

Kender du det sejeste band der skal spille til festen på årets politiske festival? Så meld dig som frivillig bandbooker.

Send en mail til lisebaek@live.dk og meld dig som frivillig!

Har du spørgsmål? Hvis du er i tvivl om noget eller bare gerne vil høre lidt mere, så send en mail til lisebaek@live.dk

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s