Vær med i SFU’s skolevalgkampsgruppe

29. januar er der skolevalg for 8. og 9. klasser på 1.000 danske folke- og efterskoler, og SF skal selvfølgelig sikres det bedste valg, samtidig med at vi håber på at hverve mange nye medlemmer. Det kræver en fed velforberedt valgkamp med mange alternative tiltag, da det er en helt ny og ung målgruppe, vi skal ramme.

En del af valgkampen vil bestå i at deltage i paneldebatter mellem 26.- og 29. januar. Det er ikke valgkampsgruppens hovedopgave. Valgkampsgruppen skal derimod forberede strategi, politisk og retorisk fokus, kampagnematerialer og indsats på sociale medier, og gruppen forventes ligeledes at gå forrest i dette arbejde.

Gruppen skal sørge afklaring af og træning af vores debattører i, hvor vi skal være, hvordan vi kommer ind i varmen, hvad der tænder eleverne, hvordan vi retorisk henvender os til dem. Vi skal vinde skolevalget, men vi skal også hverve en masse skolelever, der efterfølgende skal modtages og aktiveres i organisationen.

Gruppen skal stå for at forberede og hjælpe afdelinger med valgkampsevents, presseopmærksomhed og tilstedevær på valgfester samt ved skoledebatter.

Der nedsættes en valgkampsgruppe på 3-5 personer, heriblandt en tovholder, gerne person(er) med forstand på folkeskoler/folkeskolelever.

Er du interesseret eller har spørgsmål så skriv til Katrine hurtigst muligt på kaspersen@sfu.dk. Stil op til gruppen ved at skrive et par linjer om dig selv og dine tanker om ovenstående. Første opstillingsrunde er frem til tirsdag den 21. oktober kl 16.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s