VÆR MED TIL AT SKRIVE EN POLITIKUDTALELSE

Landsledelsen skal på sit 3. møde (19-21. september) vedtage en politikudtalelse på max 2 sider om følgende problemstilling:

Det skal kunne betale sig at arbejde

Højrefløjen er gået til kamp mod de danske overførselsindkomster med parolen ”det skal kunne betale sig at arbejde” og forsøger at sprede en fortælling om, at der i Danmark stort set ikke er noget økonomisk incitament til at tage et arbejde. En taktisk manøvre, der skal splitte lønarbejderne og de arbejdssøgende, samt få flere arbejdere til at stemme borgerligt.

Men er deres fortælling sandheden om det danske samfund? Hvor stor økonomisk forskel mener vi egentlig, der skal være på at være på kontanthjælp og i arbejde? Og hvad er det socialistiske modsvar til højrefløjens parole, der med al sandsynlighed bliver den mest afgørende ved næste folketingsvalg?

Der vedtages to papirer i dette ledelsesår. Andet papir vedtages på fjerde møde, og kommissoriet herfor på tredje. Gruppen, der skriver papiret, udbeder sig inputs til papiret fra vores folketingskandidater.

Der skal hertil vælges en skrivegruppe på max 4 personer – heraf en tovholder.

Stil op ved at sende en opstilling til kaspersen@sfu.dk med max 4 linjer om dig selv. Deadline for opstilling er: tirsdag d. 12. august kl 12.

 

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s