AKTIVISTEN SØGER NYT REDAKTIONSMEDLEM

Har du lidt ekstra tid i februar-marts måned? Og kan du lide at skrive?

SFU’s medlemsblad Aktivisten søger et nyt redaktionsmedlem til bladets sidste udgivelse, da et redaktionsmedlem desværre har måtte trække sig før tid.

SFU’s medlemsblad Aktivisten udsendes til alle SFU’s medlemmer flere gange årligt. Som en del af redaktionen, skal du være med til at planlægge den redaktionelle linie og skrive artikler til bladet, som udsendes til samtlige medlemmer af SFU.

Arbejdsbyrden omkring udgivelsen af det sidste blad vil ligge særligt midt-februar frem til udgivelsen i slutningen af marts. Der vil være første redaktionsmøde omkring bladudgivelsen hurtigst muligt, nærmere dato følger, og herfra fordeles arbejdet med de enkelte artikler blandt redaktionens medlemmer, frivillige skribenter samt fotograf og grafiker.

Denne sidste udgivelse bliver en mere omfangsrig version, og vil rumme artikler til at underbygge både organisationens debat af nyt principprogram og rød erhverspolitik samt kampagnen mod skattesnyd.

Er du interesseret i at komme til at arbejde med dette års sidste udgivelse af Aktivisten, så send en ansøgning på maks. 150 ord til sfu@sfu.dk senest tirsdag d. 11/02 kl. 12.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s