VÆR MED: FOLKEMØDE/KOMMUNALVALG 2013

Nu har du chancen for at få ansvar for det forberedende arbejde med to vigtige områder for det kommende år i SFU. Vi søger nemlig følgende:

1. En ansvarlig for SFU’s engagement på Folkemødet forsommeren 2013.

Vi søger en, som kan være ansvarlig for at udforme et koncept og program for SFU’s tilstedeværelse på Folkemødet 2013 i form af events, debatarrangementer, eventuelt samarbejde med andre ungdomspartier og foreninger mv. Dvs. overordnet skabe overblik over, hvordan det er relevant for SFU at deltage i årets Folkemøde. Du vil samtidig blive praktisk ansvarlig for arrangementet; forberedelse af aktiviteter, økonomistyring i samarbejde med landskassereren, transport og indkvartering af deltagere, programstyring mv.

2. To nye medlemmer af SFU’s kommunalvalgsgruppe

Som medlem af gruppen bliver du ansvarlig for SFU’s forberedende arbejde i forbindelse med kommunalvalgkampen november 2013. Du vil blive en del af en gruppe som allerede tæller tre medlemmer, der er i gang med arbejdet, og der er masser at tage fat på, så det kræver, at du har god tid i kalenderen. Opgaverne drejer sig bl.a. om den endelige udvikling af strategi, research på udvalgte politikområder, forberedelse af valgkampsaktiviteter centralt såvel  som nationalt mv.

Har du spørgsmål til gruppens arbejde kan de rettes til Kristian Rasmussen på kr@sfu.dk

Er du en af dem vi søger til ovenstående projekter? Så send en ansøgning til landssekretær, Maria Wedø, på maria@sfu.dk. Ansøgningen skal være på maks 150 ord. Ansøgning skal være Maria i hænde senest 4. marts 2013 kl. 12.

Forretningsudvalget vil behandle alle ansøgninger på et af sine førstkommende møder.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s