SÆT KRYDS I DIN KALENDER

I de kommende måneder inviterer SFU alle medlemmer og interesserede til en hel række af arrangementer. Nedenfor kan du se datoerne og beskrivelserne for de kommende arrangementer – sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje herinde og på sfu.dk med yderligere info.

1.-3. Februar: Vi mødes til februartræf under overskriften “Frihed skabes i fællesskab”
Træffet afholdes på Høje Taastrup Gymnasium fra fredag-søndag, og her får vi blandt andet besøg af SF’s politiske ordfører Jesper Petersen samt samfundsdebattøren Lars Olsen. Læs mere her

9. marts: Vi inviterer alle interesserede til Uddannelsespolitisk Konference
Her vil du få mulighed for at debatterer og blive klogere på uddannelsespolitik i dag, og bl.a. få mulighed for at blande dig i den aktuelle debat om SU-reformer. For alle nye medlemmer af SFU (og unge, der overvejer at melde sig ind i SFU) vil den første blok i konferencen indeholde en introduktion til SFU, vores politiske mærkesager og arbejde.

8.-10. marts: Vi inviterer alle grundskoleelever til Politisk aktivitetsweekend i HorsensEr du grundskoleelev? Er du medlem af SFU eller nysgerrig efter at vide mere om, hvem vi er eller hvad det vil sige at være ung og aktiv i politik? Så sæt kryds i kalenderen denne weekend og tag med på politisk aktivitetsweekend. Dine venner er også velkomne. Mere info følger.

28.-31. marts: SFU’s landsmøde 2013Sæt allerede nu kryds i kalenderen i påskeferien, så du kan tage med til årets store begivenhed: landsmødet i SFU. Du kan løbende følge med på sfu.dk (fra 18/1) hvor der løbende vil lanceres nyheder om programmet, talerne, debatterne mv. på landsmødet.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s