SFU SØGER NY MEDLEMSORGANIZER

SF Ungdom søger en ny med medlemsorganizer med ansættelse i perioden 17. december 2012 til 31. marts 2013.  

OM STILLINGEN
Som medlemsorganizer i SFU vil du få ansvar for at løfte SFU’s medlemsindsats de kommende fire måneder. Dit arbejde skal bidrage til at engagere markant flere unge i SFU og motivere dem til at tage del i vores frivillige politiske arbejde. Det skal ske gennem en bred, men målrettet tilstedeværelse blandt unge i hele landet; med særligt fokus på uddannelsessteder.

Du vil indgå i et team af 4 medarbejdere, hvis primære opgaver vil være:

  • at turnere rundt på uddannelsessteder i hele Danmark på vegne af SFU – både gymnasier, erhvervsskoler, VUC, SOSU-skoler mv. alle formiddage i ugen for at fortælle om SFU og vores kampagneindsatser og engagere unge heri.
  • at afholde introarrangementer på skoler og efter skoletid i samarbejde med lokale SFU’ere eller som led i at opstarte ny aktivitet i områder, hvor SFU ikke er ret meget til stede
  • at køre en daglig telefonbank, hvor du og resten af teamet ringer til interesserede unge og nuværende medlemmer af SFU for at engagere dem i vores medlemsindsats.

Som medlemsorganizere er du ansat 20 timer om ugen.

OM DIG

Du er god til:

:        at skabe gejst, være udadvendt og engagere mennesker omkring dig.

:        at være initiativrig og præstere i dit daglige arbejde.

:        at gå foran, lede vejen for andre, tale i telefonen, være på kampagne og tale med fremmede.

:        at vende begrænsninger til muligheder.

:        at arbejde tæt sammen med andre.

:        at lære fra dig og inspirere andre og samtidig selv indhente ny viden og ideer ud fra egne erfaringer,

:        at håndtere pressede situationer uden at miste overblikket.

:        at agere loyalt som ansat i en politisk organisation.

Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.

OM ARBEJDSPLADSEN

Du bliver en del af en ung og dynamisk arbejdsplads med ansatte, frikøbte og frivillige, der brænder for at styrke SFU og vores politisk sag. Sammen udgør vi et stærkt fællesskab, der arbejder hårdt og effektivt med ugentlige koordineringsmøder og jævnlige sociale aktiviteter. I dit daglige arbejde vil du skulle arbejde tæt sammen med de tre øvrige medlemsorganizere samt vores kampagnemedarbejder, men vil også løbende sparre og koordinere med SFU’s øvrige ansatte og daglige ledelse.

Teamet af medlemsorganizere vil have base i København (som udgangspunkt), men vil arbejde tæt sammen om at nå ud i hele landet på uddannelsessteder og til introduktionsarrangementer. I perioder af op til en uge vil dele af teamet skulle arbejde fra Jylland og Fyn og vil derfor blive indkvarteret med overnatning uden for København. Du vil derfor også skulle forvente svingende arbejdstider og vil opleve uger, hvor du har base andre steder i landet end København.

På SFU’s landskontor på Blegdamsvej vil du have kontor, hvor du sammen med resten af teamet i alle eftermiddagstimer vil varetage medlems- og sign-up kontakten gennem en effektiv telefonisk indsats.

Du får meget selvstændigt ansvar for at udføre og udvikle dit arbejde, og vi gør meget ud af også at inddrage og dygtiggøre vores sekretariat politisk. Til gengæld forventer vi, at du bidrager til fælles målsætninger, arbejder loyalt overfor organisationens beslutninger og overholder fælles aftaler i det daglige.

ANSØGNINGEN

Lyder det spændende? Så send en ansøgning til maria@sfu.dk. Ansøgningsfristen er fredag d. 14. december 2012 kl. 17.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte SF Ungdoms landssekretær Maria Wedø på tlf. 35 36 17 77 eller på maria@sfu.dk

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s