Vær med i afdelingskonkurrencen om flest betalende medlemmer

Vi skal have flest mulige til at stå bag lige muligheder – gerne som betalende medlemmer af SFU.

Fra d. 3.-13. december kan alle aktive afdelinger  deltage  i konkurrencen om  at få flest af afdelingens medlemmer til at tilmelde sig A) Betalingsservice og B) Betale kontingent på anden vis. Den afdeling med den største andel betalende medlemmer og PBS-tilmeldinger i perioden vinder 2000 kr. til en julefrokost/fest/socialt arrangement for afdelingen.

Er det noget som I har lyst til at deltage i, så kan I tilmelde jeres afdeling konkurrencen ved at skrive en mail til sofie@sfu.dk senest på torsdag d. 29. november.

 

Baggrund:

Mange medlemmer er en vigtig del af vores politiske mål.  Vi skal være flest mulige ambassadører for vores folkesocialistiske projekt. Økonomisk er det også altafgørende for SFU at have mange medlemmer, så vi kan lave kampagner, der rykker og fede medlemsarrangementer.  Konkurrencen handler om at få flest mulige medlemmer til at betale for deres medlemskab inden 2013.

 Præmie:

Den afdeling, hvor den største andel medlemmer betaler for deres medlemskab/tilmelder sig Betalingsservice i perioden 3.-13. december 2000 kr. tilskud til julefrokost, fest eller andet socialt arrangement i afdelingen. Vinderen offentliggøres mandag  d. 17. december .

Hvordan?

Alle tilmeldte afdelinger får tilsendt følgende inden d. 3. december:

1)   Oversigt over ikke-betalende medlemmer fra Landskontoret.

2)   Ringehåndbog

3)   Standardmails

4)   Argumentpapirer

 

5 idéer til afdelingerne:

Det er helt op til jer i den enkelte afdeling, hvordan I når frem til målet, men her er 5 idéer til inspiration:

 

1)   Telefonbank. Ring til alle jeres medlemmer og fortæl både om jeres lokale aktiviteter ifbm. kampagnen  ’Alle skal have en fair chance’. Opfodr medlemmerne om at stå bag lige muligheder ved at betale for dette års medlemskab.

 

2)   Girokort-møde/-arrangement: Alle medlemmer opfordres til at medbringe girokort til aktivitet eller afdelingsmøde, så man kan betale til selve mødet. For at skabe gejst kan man evt. tage billede af sit eget girokort/betaling/PBS-tilmelding.

 

3)   Facebook-begivenhed: ’SFU-Nørresnede: Stå bag lige muligheder – som betalende medlem’. Her kan man tage billede af PBS-tilmelding/betalt girokort på begivenheden.

 

4)   Hvilken aktiv kan få flest til at betale kontingent/tilmelde sig Betalingsservice? Man kan internt i afdelingen lave en konkurrence med, hvem der kan få flest medlemmer til at betale kontingent/tilmelde sig Betalingsservice?

 

5)   SMS-udsending: Lokal sms til medlemmer med opfordring til at stå bag lige muligheder ved at tilmelde sig Betalingsservice.

 

I løbet af konkurrencen vil SFU’s landskontor stå rådighed til at hjælpe med råd, sparring m.m.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s