Udvidet Lederuddannelse

Er du lokal leder, og vil du gerne udvikle dine evner og erfaringer som projekt- og kampagneleder? 

Så er SFU’s Udvidet Lederuddannelse måske noget for dig.
SFU’s Udvidet Lederuddannelse er for dygtige lokalaktive SFU’ere, der gerne vil udvikle evner til at kunne lede forandringskampagner og -projekter.


Uddannelsen kommer til at løbe over ca. 4 måneder fra ultimo oktober til primo marts. I løbet af uddannelsen vil du får praktisk erfaring med lederskab, organisering og kommunikation, samt få redskaber til udvikling af lokalpolitik.

På uddannelsen er der plads til 20 deltagere, og ansøgningsfristen er 18. september kl 12. Du udfylder et ansøgningsskema, hvis du gerne vil med og sender det til maria@sfu.dk. Du finder skemaet her

For at kunne deltage i uddannelsen skal følgende opfyldes:

1.    Du har en tillidspost i SFU

2.    Du er villig til at prioritere tid og kræfter på uddannelsen

3.    Du skal have deltaget på Lokale Ledere-uddannelsen (eller deltage på den i weekenden d. 4.-6. november på SFU’s novembertræf, – skriv til maria@sfu.dk, hvis du vil deltage)

4.    Du skriver en motiveret ansøgning

Uddannelsen består af fire sessioner, som er fastlagt på følgende datoer:
1. session: 27./28. oktober
2. session: 9.-11. november
3. session: 18.-20. januar
4. session: 2. marts

Det kommer til at koste kr. 1.000,- at deltage i uddannelsen, men SFU’s landskontor vil være behjælpelige med at at søge kommunalt tilskud.

De fleste kommuner dækker omkring tre fjerdedele af udgifterne til en uddannelse som denne, og prisen for dig vil derfor kun være omkring 250 kroner for deltage i uddannelsen, dette inkluderer mad, rejseomkostninger og overnatning.

Ved at ansøge forpligter man sig til at bruge tid og kræfter på uddannelsen. Det betyder, at man har mødepligt til alle fire sessioner, og at man er forpligtet til at gennemføre en kampagne lokalt. Man er forpligtet til at arbejde aktivt med sin gruppe mellem de fire modulerne.

De kampagner du som deltager skal lave som en del af uddannelsen skal i praksis gennemføres i samarbejde med dine lokale SFU’ere.

Hvis du har nogle spørgsmål til uddannelsen generelt kan du kontakte Signe Rieland på signerieland@gmail eller 22339688.

Eller hvis du vil vide hvordan det er at være deltager på uddannelsen, kan du kontakte Karoline Vind, som var deltager på uddannelsen sidste år,  på karolinetipsmark@gmail.com eller 60627770.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s