SFU søger pakkemedhjælper

SF Ungdom (SFU) søger en pakkemedhjælper til vores sekretariat i København 5 timer ugentligt – ideelt som fritidsjob for unge bosat i København.

OM STILLINGEN
Som pakkemedhjælper i SFU vil du få ansvar for at pakke og udsende det materiale, som vi ugentligt distribuerer til vores medlemmer, afdelinger, sympatisører mv. Herunder særligt:

–        Velkomstpakker og breve til vores nye medlemmer

–        Kampagnematerialer og merchandise til vores aktive afdelinger og medlemmer i forbindelse med SFU’s kampagneindsatser

–        Løbende materialebestillinger fra medlemmer, sympatisører, skoler mv.

Opgaven er en vigtigt led i en øget professionalisering af SFU’s administration, og som pakkemedhjælper bliver du en afgørende brik i at sikre en forbedret, standardiseret og kontinuerlig kommunikation til vores medlemmer og afdelinger.

OM DIG

  • Du arbejder struktureret og er god til at skabe rutiner og systemer i dit arbejde
  • Du er effektiv i din arbejdstid og kan sætte dig selv i gang med arbejdet
  • Du er ikke bange for rutinepræget arbejde
  • Du er god til at overholde aftaler og deadlines
  • Du er god til at samarbejde
  • Du er fleksibel, og kan tage ekstra arbejdstimer i pressede uger mod at arbejde færre timer i andre uger – herunder er du god til at planlægge din egen tid inden for rammerne af en fem-timers stilling.
  • Du kan agere loyalt som ansat i en politisk organisation.

OM ARBEJDSPLADSEN
Vi tilbyder spændende og udfordrende arbejdsopgaver på en inspirerende politisk arbejdsplads midt i København. Du vil indgå som en del af et ungt og dynamisk miljø på vores sekretariat og blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab.

I dit arbejde vil du skulle arbejde sammen med SFU’s sekretariat, herunder særligt vores administrative kontormedarbejder, vores to phonere samt vores sekretariatsleder, som jævnligt vil koordinere pakkearbejdet i samarbejde med dig.

ANSØGNING
Lyder det spændende? Så send en ansøgning til SFU’s landssekretær, Maria Wedø, på maria@sfu.dk. Ansøgningsfristen er d. 26. juli med ansættelsessamtaler 30.-31. juli.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte landssekretær Maria Wedø på tlf. 35 36 17 77 eller påmaria@sfu.dk

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s