Kom med på SFU-studietur til USA i efteråret 2012

Til november skal amerikanerne til valgurnerne. Her afgøres det om Obama får endnu en præsidentperiode eller om det Hvide Hus skal overlades til Republikanerne.

I de seneste valgkampe har vi i SFU og SF været meget inspireret af Obamas telefonbanker, kampagnekontorer og mange andre kampagnemetoder og –kommunikation.  Nu skal vi og se det med egne øjne og tage alle de gode erfaringer med hjem til kommunal – og europaparlamentsvalg.

Vi skal på turen være med på kampagne på græsrodsniveau, mødes med repræsentanter fra den amerikanske fagbevægelse, demokraternes kampagne, tænketanke og  følge det amerikanske valg på tætteste hold.

 Hvor og hvornår?

Den amerikanske studietur løber af stablen i ugerne 41-42 (sidstnævnte er efterårsferien). Den vejledende afrejsedato er d. 5. oktober og vejledende hjemrejsedato er d. 21. oktober.

På studieturen skal delegationen besøge New York, Washington og derudover området omkring Chicago og Illinois.

Pris?

Det koster 3000 kr. at deltage i SFU’s studietur. Denne pris inkluderer fly og al transport i USA, overnatninger, kost for 1000 kr. svarende til to måltider om dagen samt forsikring*.

De 3000 kr. skal betales inden turen og er ikke mulig at få retur, hvis en deltager af den ene eller anden årsag bliver forhindret.

*Det er dog et krav, at alle deltagere også tegner en privat rejseforsikring ved siden af.

Hvordan kommer jeg med?

Der er 7 pladser på studieturen. Hvis du er interesseret i at deltage i studieturen, så skal du udfylde dette ansøgningsskema og sende det til sofie@sfu.dk senest fredag d. 22. juni kl. 12.00.

Ansøgningerne vil blive behandlet af Forretningsudvalget på deres møde d. 26. juni.

Ansøgerne vil behandlet ud fra følgende kriterier:

  • Ansøgeren er indstillet på grundig forberedelse i månederne indtil turen. Dette indebærer målrettet studie af valgkampen generelt, samt fordybelse i et eller flere specifikke spørgsmål, samt deltagelse i en eller flere forberedelsesdage.
  • At deltagerfeltet bliver sammensat med geografisk og aldersmæssig spredning
  • At ansøgeren har en videns- og/eller erfaringsmæssig ballast ift. politik, kampagneledelse, organisering eller kommunikation, der kvalificerer studiet på turen.
  • At ansøgeren aktivt vil opsøge muligheder for at udbrede viden og erfaringer han eller hun tager med sig hjem i organisationen.
  • Er man under 18 år gammel, skal man have en skriftlig tilladelse fra en forælder eller værge.

 Vil du gerne vide mere?

Hvis du har spørgsmål til turen inden du ansøger eller har du uddybende spørgsmål, kan du kontakte de to studietursansvarlige:

Frederik Gjørup Nielsen: tlf: 28302736 // frederikgnielsen@gmail.com

Kristian Rasmussen:  tlf: 28291312 // mail: krasmussen@gmail.com

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s