Vær med i det nationale SFU-arbejde

Nu kan du være med i det nationale SFU-arbejde gennem en række udvalg og grupper, som landsledelsen nedsætter i weekenden d. 28.-29. april.

Opstilling til udvalg og grupper sker ved at sende en mail til Landsekretær Maria på maria@sfu.dk senest fredag d. 27. april kl. 12.00. Opstillingen skal indeholde en kort motivation på maksimum 125 ord pr. opstilling.

Har du uddybende spørgsmål til udvalgs- og gruppearbejdet, er du meget velkommen til at kontakte SFU’s landskontor på tlf. 35361777 eller sfu@sfu.dk.

Desuden starter SFU en række netværk op, hvor du frit kan være med, hvis området interesserer dig. Du skal blot sende en mail til den ansvarlige nedenfor, så bliver du kontaktet med mere information.

Du kan læse mere om SFU’s udvalg og netværk her:

UDVALG OG GRUPPER:

NETVÆRK:

  • SFU’s nye klima- og miljønetværk for alle, der interesserer sig for klima- og miljø problematikker og vil være med til at styrke SFU’s profil på dette område (send en mail til maria@sfu.dk, hvis du vil være med)
  • SFU’s nye FOTO-, FILM- og GRAFIK-netværk for alle, der gerne vil være med til at bidrage til SFU’s billed-, grafik- og filmarbejde det kommende år i forbindelse med kampagner, medlemsblad, materiale, hjemmesider mv. lokalt og nationalt (send en mail til Philip@sfu.dk, hvis du vil være med)
  • SFU’s faglige netværk for alle medlemmer, der går på/har afsluttet en erhvervsfaglig uddannelse. (send en mail til Simon@sfu.dk, hvis du vil være med).
  • SFU’s debattørteam – et team for alle, der har lyst til at bidrage med debatindlæg i avisspalterne, debatter på internettet mm. og løbende få inspiration til emner og argumenter via mail. (send en mail til maria@sfu.dk, hvis du vil være en del af dette netværk)
Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s