VI SKAL HAVE FLERE MED

Vores styrke til at gennemføre forandring afhænger af, hvor mange vi er, der slås for den samme sag – i vores dagligdag på skolen og arbejdet, i familien, på gaden, i avisspalterne og alle andre steder. Derfor knokler vi, for at få flere med i SFU.

Få her et par gode råd til, hvordan du kan være med til at få flere med.

Der findes rigtig mange unge i Danmark med hjertet til venstre. Unge, som sympatiserer med vores sag, og som har lyst til at gøre noget aktivt for at skubbe forandringen på vej. Men mange tør ikke tage springet og melde sig ind. Dem skal vi give det sidste skub!

Vi skal overbevise dem om nødvendigheden af politisk organisering og sammenhold i ungdommen. Vi skal fortælle dem, at det er SFU, der stiller sig i spidsen for at gøre noget ved uretfærdighederne i samfundet.

Her kommer et par tips til, hvordan du som aktiv i SFU kan være med til at få flere med:

DIT EGET NETVÆRK

  • Arranger en telefonbank i din afdeling, hvor I alle tager jeres mobil op ad lommen og ringer til de venner i jeres telefonbog, som har hjertet til venstre, men ikke er medlemmer af SFU endnu.
  • Brug tiden næste gang du mødes med andre i SFU på at filme hinanden i korte sekvenser, hvor I fortæller, hvorfor I er medlem af SFU, og hvorfor I synes, at andre skal være det samme. Upload filmene på jeres egen facebookprofil – de bliver med garanti set af alle jeres venner.

NÅ BREDERE UD

  • Arranger flest mulige uddannelsesbesøg i byen om morgenen og i frokostpauserne, hvor I deler SFU’s generelle materiale ud “Vi kan forandre Danmark sammen” + QandA om det at være med i SFU. Bestil ved at skrive til maria@sfu.dk . Hold en pause fra Report Your Boss o.lign. kampagner, og fokuser på hvervningsindsatsen
  • En god idé til at udnytte eftermiddagen er ved at lave uddelinger i gågaden eller på kollegier, ungdomsklubber o.lign.

Der er brug for os til at presse på, for at finanssektoren og de multinationale betaler mere i skat og bidrager til fællesskabet. Der er brug for os til at lægge pres på virksomheder, der udnytter deres unge ansatte. Der er brug for os til at tale de mange unge arbejdsløses sag. Og det skal vi fortælle vores venner, kammerater og folk vi møder på gaden og uddannelsessteder.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s