DETTE ER ET RØVERI – INSPIRATION FRA NORGE

De seneste dage har der været stor fokus på rigmænd og virksomheder, der snyder den danske stat for skat, ligesom man i fredags kunne læse, at bankdirektørerne herhjemme fortsætter lønfesten med lønstigninger på flere millioner kroner.

I SFU mener vi ikke, det kan være rigtigt, at lønmodtagerne skal stramme bæltet ind, mens toppen af banksektoren belønnes med millioner kroner. Lønningerne er helt ude af proportioner, og det er absurd, at belønne de mennesker, der har et stort ansvar for krisens opståen.

Derfor fører vi i SFU kampagnen STOP BANDITTERNE, der sætter fokus på den ulige fordeling af regningen for krisen – mens spekulanter og bankdirektører fortsat scorer kassen, holder ungdommen for og betaler prisen i form af en tårnhøj ungdomsarbejdsløshed overalt i Europa.

Du kan læse mere om kampagnen her og tilmelde dig og din afdeling vores konference om krisen her

Dette er et røveri

I Norge fører vores søsterparti, SU, i øjeblikket også en krisekampagne under overskriften “Dette er et ran”, eller som vi ville sige dansk: “Dette er et røveri!”.

SU har udformet et godt baggrundshæfte om kampagnen og den økonomiske krise, som anbefales jer alle at læse. Download baggrundshæftet her

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s