Vær med til at skrive udkast til Landsmødepapirer

På SFU’s landsmøde i påsken 2012 skal vi diskutere unges vilkår på arbejdsmarkedet i en krisetid og politiske og organisatoriske prioriteter for SFU i 2012-13. Du kan være med til at skrive udkastet, som skal behandles i Ledelsen og siden skal vedtages på Landsmødet 2012.

Neden for kan du læse en kort beskrivelse af, hvad de to papirer overordnet skal indeholde. Der skal vælges en skrivegruppe på 4 og én pennefører til begge grupper. Arbejdet kommer til at lægge i perioden fra nu af og frem til midt januar og vil sandsynligvis inkludere et møde eller to. Nærmere detaljer aftales internt i gruppen.

Er det noget, som du har mod på at prøve kræfter med? Så send en mail til Sofie på sofie@sfu.dk senest  torsdag d. 8. december kl. 12. Forretningsudvalget konstituerer på deres møde d. 8. december om aftenen og du vil få svar i slutningen af ugen.

1) Temapolitisk papir: ’Unges vilkår på arbejdsmarkedet’

Det temapolitiske papir skal beskæftige sig med unges vilkår på arbejdsmarkedet med særligt fokus på faglærte og ufaglærte unge. Papiret skal levere løsninger på, hvordan man sikrer ordentlige forhold for unge på arbejdsmarkedet samt hvordan man sikrer job til unge i en krisetid.


2) Perspektiv- og handlingsprogram:

Perspektiv- og handlingsprogrammet skal  lægge de store linier for SFU det kommende år politisk såvel som organisatorisk.

Programmet skal skrives i den aktuelle krisekontekst, som Danmark befinder sig.

Det opdeles i 2 dele :

1)   Skal tegne vores politiske profil og politiske  hovedprioriteringer det kommende år til anvendelse som politisk retningsgiver for det kommende år.

2)   Anden del skal skitsere hovedmål for SFU og  de hovedprioriteter, der skal bringe os dertil det kommende år.

De kontinuerlige indsatser, som er en indarbejdet del af organisationens virke skal altså ikke tage meget plads i papiret, selvom de med stor sandsynlighed fortsat vil blive afholdt.


Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s