Vær med i det nationale SFU-arbejde

Der er nye, ledige pladser i en del af SFU’s grupper og udvalg. Her kan du læse om, hvordan du kan være med.

Ledige pladser i en række grupper og udvalg i SFU giver nu dig muligheden for at komme med i det nationale SFU-arbejde på et af de områder, netop du synes er spændende.

SFU’s landsledelse holder møde i weekenden 25.-27. november, og her skal de nye poster besættes. Vil du gerne være med, skal du derfor stille op inden da. Opstilling sker ved at sende en mail til Landsekretær Maria på maria@sfu.dk senest torsdag d. 24. november kl. 18.

Har du uddybende spørgsmål til udvalgs- og gruppearbejdet, er du meget velkommen til at kontakte SFU’s landskontor på tlf. 35361777 eller sfu@sfu.dk.

Nedenfor kan du læse mere om de ledige pladser:

Aktivisten:
SFU’s medlemsblad Aktivisten udsendes til alle SFU’s medlemmer flere gange årligt. Som en del af redaktionen, skal du være med til at planlægge den redaktionelle linie og skrive artikler til bladet.  Arbejdsbyrden lægger i specifikke perioder og mødefrekvensen er begrænset.

Der skal vælges 1 nyt medlem til Aktivisten

Skolingsudvalget
Udvalget arbejder med al medlemsuddannelse i SFU i samarbejdet med SFU’s landskontor. Det gælder fx nationale træfs, lederuddannelse på alle niveauer m.m.  Arbejdsbyrden og mødemængden er jævnt fordelt over alle måneder, og man bør kunne deltage i det kommende møde d. 10. december.

Der skal vælges 1 nyt medlem til skolingsudvalget

Faglig gruppe
Den faglige gruppe er ansvarlige for i samarbejde med SFU’s faglige konsulent at arbejde for, at vi i hele landet har en bred medlems- og aktivesammensætning. Arbejdet i gruppen vil både bestå i at være med ude på skolebesøg, men også at understøtte bastioner og afdelingers arbejde samt løbende sparring og strategiudvikling. Arbejdsbyrden for denne gruppe er fordelt jævnt ud over hele året.

Der skal vælges 2 nye medlemmer til gruppen

Sommerlejr 2012
SFU’s sommerlejr afholdes hvert år i sommerferien. I år lægger vi op til at sommerlejren får karakter af en politisk festival. Som medlem af gruppen vil du være ansvarlig for at lægge et program med både fagligt og socialt indhold, stå for kontakt til alt fra politiske talere og musikere til  oplægsholdere og medlemmer, og du vil være med i planlægningen af, hvor sommerlejren skal holdes, hvordan I skal mobilisere til den og hvordan udtrykket skal se ud. Der skal forventes en del arbejde, særligt nu og i foråret, og det er en fordel, hvis man selv kan deltage på sommerlejren.

Der skal vælges 5 medlemmer af gruppen

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s