SF’s næstformand dækker valget: Dag 3

Dagens vigtigste strategiske budskab fra SF’s næstformand Thor Möger Pedersen: selvom meningsmålingerne ser gode ud, så er sejren ikke i hus!

Se dagens update om SF’s valgkamp

Vi har brug for hver og en, der gerne vil give en hånd med vores valgkamp – derfor skal vi den kommende uge fokusere på, hvordan vi fortsat kan få flere unge aktivt med gennem især telefonbank, uddannelses- og kollegiebesøg.

Og der er meget at komme efter, når man griber røret eller tager ud på skolen: I går fik telefonbanken i KBH mobiliseret over 100 nye frivillige SFU’ere til Villy-valgkampen, og på Mulernes legatskole i Odense fik SFU omkring 40 nye sign-ups, som nu vil give en hånd med under valget. Det hjælper os til effektivt at sprede budskabet, fordi vi for hver nye frivillige når ud til en ny gruppe unge danskere – og fordi det sikrer manpower til vores daglige aktiviteter.
Et par tips til næste uge:

– Mind folk om, at de kan bestille et valgkampskit, så de selv kan dele ud i deres opgang eller på deres uddannelsested

– Politiken skrev i dag, hvordan rigtig mange unge taber på regeringens bebudede SU-besparelser – bliv inspireret af mandagens happenings i de største byer og sæt selv spot på det helt afgørende problem på dit uddannelsessted eller i din afdeling.

– sørg for at få lavet en kalender for de næste 3 uger over sociale events i jeres by, hvor I skal være tilstede: koncerter, gymnasiefester, loppemarkeder, cafédebatter, fodboldkampe etc. Spørg jer selv: hvor er de unge? For der skal I også være 😉

– Tjek Sådan vinder vi de unge vælgere hvis I stadig mangler ideer til jeres valgkamp – her finder I også et stort aktionskatalog

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s