Valgkamp forude!

Sommervalgkamp

Meget tyder på, at valget er lige rundt om hjørnet – hvis det lykkes regeringen at indgå en aftale med både Dansk Folkeparti og Radikale Venstre om sin 2020-plan og herunder en efterlønsreform, så vil Lars Løkke være fristet til at trykke på knappen. Derfor skal vi også være klar!

SF Ungdom går benhårdt efter at stemmemaksimere til SF i ungdommen

En valgkamp nu betyder, at vi skal føre kampagne midt i læseferien og eksamen, hvor uddannelsesstederne lukker ned og folk er bøjet over bøgerne – men et sommervalg giver os samtidig nye muligheder for at være tilstede blandt ungdommen. Tjek vores lynguide til sommervalgkamp her

Selvom mange gymnasier, seminarier og universiteter lukker ned i eksamensperioden, så er der stadig rigtig mange unge på erhvervsuddannelserne, vi kan få i tale.

Få gode råd til, hvordan I mobiliserer unge på de tekniske skoler i valgkampen her

De første timer i valgkampen

Det første vi skal, når valget udskrives, er at kapre de bedste lygtepæle til vores valgplakater – så snart vi får nyheden, skal vi være klar på gaden med plakater, stiger og strips, så sørg for allerede nu at have det hele klar i bilen eller christianiacyklen.

I kan også være med til at sætte efterlønsdebatten på dagsordenen fra dag ét. Vi opfordrer til, at SFU over hele landet hurtigst muligt efter valgets udskrivelse er klar med en sej bannerdropsaktion med budskabet “BEVAR EFTERLØNNEN – STEM SF!” bakket op af flyer-uddelinger.

Det vil også give god mulighed for lokal presseomtale i valgets første timer.

Hent skabelon til “Bevar Efterlønnen” banner her

Hent skabelon til “Stem SF” banner her

disse sider kan du finde gode råd om alt fra facebook, til valgkampsplaner og uddelinger. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte SFU.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s