RINGEKOORDINATOR I ÅRHUS

SFU søger en ringekoordinator til 5 timer om ugen fra 1. februar til 31 marts.

OM STILLINGEN
Ringekoordinatoren vil have til opgave at koordinere rundringninger til SFU’s medlemmer i forbindelse med kontingentopkrævning.

Opgaverne består i at facilitere gode rammer for rundringningerne. Sørge for at der er styr på lister, så der ikke ringes til de samme medlemmer flere gange. Ringekoordinatoren skal sætte sig ind i vores medlemssystem og betalingsformer, så vedkomne er i stand til at besvarer diverse spørgsmål frivillige ringere kunne have. Derudover skal ringekoordinatoren sørge for en god stemning og gejst omkring rundringningerne, samt at der altid ringes med et positivt budskab.

OM DIG
Du skal kunne:

:          Have et godt overblik over praktiske opagaver

:          Arbejde godt sammen med frivillige og skabe gejst

:          Sætte dig selv i gang og arbejde effektivt og selvstændigt

OM ARBEJDSPLADSEN
Du vil have fast base på vores lokaler i Århus, og vil skulle samarbejde med de frivillige, der har deres fastegang på lokalerne. Det sociale fællesskab og gode arbejdsmiljø vægtes højt og du vil blive en del af et stærkt fællesskab. I dit arbejde vil du skulle koordinere tæt sammen med SFU’s øvrige ansatte og SFU’s daglige ledelse, som sidder på SFU’s landskontor i København.

ANSØGNING
Lyder det spændende? Så send en ansøgning til nina@sfu.dk eller til SF Ungdom, Blegdamsvej 24A, Baghuset, 2200 København N, Att.: Nina Werge. Ansøgningsfristen er d.18 januar 2010, og vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 4. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte SF Ungdoms sekretariatsleder Nina Werge på tlf. 35 36 17 77 eller på nina@sfu.dk.

 

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s