Stil op til skrivegrupper

I påsken 2011 er det tid til endnu et landsmøde i SFU, men allerede nu skal de politiske forberedelser i gang. På sit møde om små tre uger nedsætter landsledelsen skrivegrupper, der skal forfatte første udkast til politiske papirer. Klik her og læs mere, hvis du vil være med.

Alle medlemmer af SFU kan stille op til de skrivegrupper, landsledelsen skal nedsætte, og opstilling sker ved at sende en mail til sofie@sfu.dk senest fredag d. 19. november kl. 12:00.

Skrivegrupperne skriver første udkast til landsmødepapirer. Udkastet behandles herefter af landsledelsen før det gøres offentligt tilgængeligt, så alle landsmødets deltagere kan skrive ændringsforslag. Papirerne vedtages endeligt på landsmødet i påsken 2011.

Der er mulighed for at opstille til følgende skrivegrupper:

Perspektiv- og Handlingsprogram (PHP)

Arbejdsplan for det kommende SFU-år, der beskriver, hvad vi skal lave og hvordan vi vil udvikle organisationen. Læs dette års PHP her.

Politisk program

Det politiske program beskriver SFU’s politiske visioner på et lidt længere sigte end lige et enkelt års tid, og der skal vedtages et helt nyt politisk program på landsmødet 2011. Læs det nuværende politiske program, der senest blev revideret på landsmødet i 2009, her.

Uddannelsespolitisk papir

Hvert år behandler landsmødet også en politisk temaudtalelse, og i 2011 kommer det til at handle om uddannelse. Du kan læse det senest vedtagne temapapir om uddannelse fra 2007 her eller sidste års vedtagelse om kriminalitetsbekæmpelse her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Info: Landsmøde og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s