Stil op til skrivegruppe

På næste landsledelsesmøde i SF Ungdom skal der vedtages et Krigspapir.

Du har mulighed for at stille op til skrivegruppen, som skal skrive et udkast til papiret. Læs mere om det ved at trykke videre: 

Skrivegruppen skal bestå af tre medlemmer, herunder én tovholder, og du stiller op ved at sende en mail til sofie@sfu.dk senest på torsdag kl. 12. Du er velkommen til at skrive et par enkelte ord om hvorfor du stiller op til skrivegruppen og hvad du mener at kunne bidrage med.

Udgangspunktet for papiret er dette kommissorium:

KRIGSPAPIR

 

Verden har ændret sig og nye konflikter skyder frem. Danmark har de sidste snart 10 år væretinvolveret i krige i Mellemøsten. SFU har været imod, men er SFU en pacifistisk organisation, og hvis ikke vi er det hvornår kan krig så retfærdiggøres? SFU var for invasionen af Jugoslavien iforbindelse med Kosova-krigen. Mener vi stadig at humanitær intervention er i orden og er det iorden uden FN-mandat? Derudover mangler SFU en uddybet stillingtagen til FN’s og NATO’s rolleri det sikkerhedspolitiske billede.

 

 

 

Temaudtalelser i SF Ungdoms landsledelse 2010-2011

Således vedtaget på første landsledelsesmøde

På alle ledelsesmøder behandles en temaudtalelse om et politisk emne eller med afsæt i en aktuel politisk diskussion. Temaet skal gerne have en vis sprængfarlighed internt i SF, SFU og på venstrefløjen.

Papiret behandles af landsledelsen og er efterfølgende gældende SFU-politik. Landsledelsen kan naturligvis ikke vedtage politik der er i modstrid med tidligere landsmødevedtagelser, men kan udmønte politik inden for eventuelle tidligere landsmødebeslutningers rammer.

Ethvert landsledelsesmøde vedtager temaet for det kommende mødes udtalelse, og forretningsudvalget nedsætter på sit førstkommende møde en skrivegruppe på tre personer med en tovholder til at formulere papiret. Landsledelsen kan vælge at tage en debat af det valgte tema for at give skrivegruppen inspiration til dens arbejde.

Skrivegruppens udkast til temaudtalelse må maksimalt være på 7.500 anslag. Det udsendes med første udsending til landsledelsen sammen med en debatguide på maksimalt en side.

Der er deadline for ændringsforslag fredag kl. 12 og mulighed for ÆF til ÆF under debatten.

Nærværende kommissorium kan løbende revideres af landsledelsen.
Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Info: Landsledelsen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s