Gratis klimalederkursus med CONCITO

Den grønne tænketank CONCITO afholder ’klimalederkursus’ for unge kommende beslutningstagere på Krogerup Højskole i perioden søndag den 8. august kl. 16 til lørdag den 14. august kl. 12. Du får nu muligheden for at komme gratis med.

Hver formiddag fra mandag til fredag vil CONCITO  være ansvarlig for en klimafaglig session, jf. jf. programmet. Om eftermiddagen vil kursusdeltagerne efter frit valg kunne indgå i et tværfagligt program med andre unge kursister, der deltager i andre studiekredse, som arrangeres af Krogerups elevforening samme uge – læs mere her.

Fredag eftermiddag har CONCITO afsat til, at kursusdeltagerne får mulighed for kort at præsentere deres egne klimaaktiviteter/ politiske strategier i det kommende år med henblik på at afsøge muligheder for samarbejde på tværs.

Alle kan deltage i det samlede kursus ved at betale samlet kursusgebyr 1.850,- for deltagelse, alt inklusive. CONCITO har imidlertid besluttet at tilbyde 20 deltagere gratis adgang til kurset, og vi inviterer hermed alle ungdomspolitiske organisationer, alle grønne studenternetværk og vores egne klimaambassadører til at søge om gratis deltagelse.

Frist for ansøgning om gratis deltagelse er den 20. juni 2010. Ansøgning på højst én side stiles til projektleder Synnøve Kjærland i CONCITO: sek@concito.info.

Ved vurderingen vil der blive lagt vægt på at få en så bred deltagelse i kurset som muligt, både partipolitisk og fagligt. Fuldt cpr nummer bedes oplyst, da det er forudsætning for tilskud.

Vi håber på at se jer til årets faglige klimaevent!

Hvis du har spørgsmål må du endelig kontakte Synnøve Kjærland enten på e-mail: sek@concito.info eller mobil: 2989 6754.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Info: Kurser og træf og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s