Nye ansatte

SF Ungdoms daglige ledelse har ansat seks nye medarbejdere, der efter sommerferien vil udgøre holdet af ansatte på landskontoret. Det nye hold starter op mandag d. 2. august, og du kan læse mere om dem herunder.

Organisationskonsulenter

Ligesom i år vil SFU næste år have to organisationskonsulenter. Deres fornemste opgave er at servicere og udvikle organisationens lokale og regionale led.

Ida Langendorff er 18 år gammel og bor i Farum. Hun har selv været lokalaktiv i SFU blandt andet som kontaktperson og regionssekretær, og forventer at blive student fra Marie Kruse Gymnasium meget snart.

Kristian Rasmussen er 20 år gammel og fra Viborg. Udover at have tilbragt de sidste par måneder som skiguide i Frankrig har Kristian ligesom Ida en fortid som både kontaktperson og regionssekretær.

Faglige konsulenter

I år har SFU haft én fuldtids faglig konsulent – næste år får vi to på deltid. Opgaven for de to går ud på at lede indsatsen for at få flere unge med erhvervsfaglig baggrund med i organisationen.

Kristian Bruun på 21, der de seneste måneder har fungeret som faglig konsulent på fuld tid, fortsætter næste år på deltid og starter studie ved siden af. Kristian har en fortid som næstformand for DGS og stammer oprindeligt fra Århus, men bor nu i København.

Simon Ørbæk er 19 år gammel, fra Esbjerg og bliver den anden faglige konsulent. Simon har været aktiv i både SFU og SF igennem flere år, var opstillet til efterårets kommunalvalg og har ligesom Kristian været aktiv i DGS. Han går i øjeblikket til de afsluttende eksamener på Esbjerg Gymnasium.

Kursusmedarbejder

For at opprioritere kursusindsatsen ansættes i år en fuldtids kursusmedarbejder, der er ansvarlig for vores kurser og træfs, endagsseminarer, fyraftensmøder og meget andet.

Christopher Bering Baden på 21 fra Helsingør har i det seneste år lavet mere SF end SFU men vender nu tilbage til ungdomsorganisationen som kursusmedarbejder. Han har erfaring med kursusarrangementer også fra andre steder end i partiregi.

Sekretariatskoordinator

Til at stå for modtagelsen af nye medlemmer, den generelle medlemskontakt og den daglige drift af landskontoret ansættes en sekretariatskoordinator, der også bliver ansvarlig for hjemmesiden og en række andre organisatoriske projekter.

Nicolaj Åbroe Møller er 19 år gammel og fra Tønder, hvor han har været lokalaktiv i flere år. Siden har Nicolaj været regionssekretær for Sønderjylland samt kandidat ved efterårets kommunalvalg. Han bliver en af de nærmeste dage student fra Tønder Gymnasium.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Nye ansatte

  1. Nathalie Tobiesen Schmidt siger:

    Det ser jo bare super godt ud.
    Tillykke til alle de nye ansatte, det kan kun blive godt 🙂

    KH. Nathalie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s