Vil du til Kina?

Tag med Next Stop til Kina – landet der gemmer på både mirakel og mareridt.

Siden de politiske og økonomiske reformer blev søsat i starten af 1980’erne, har Kina oplevet en udvikling, man ikke har set magen til før. Men udviklingen har haft en pris. Uligheden vokser, korruption er en del af dagligdagen og censur er uundgåeligt. Men der er også kræfter, der arbejder for en lige og bæredygtig fremtid for Kina. Tag med Next Stop til Kina og oplev landet ‘bag facaden’ og den kommende generations fremtidsudsigter.

Særligt tilbud

Som medlem af SFU kan du komme med NEXT STOP til Kina i sommerferien for kun 12.900kr, hvis du tilmelder dig inden mandag den 17. maj. Det er 3.000 kroner billigere end normalprisen!

Hvornår?

Rejsen foregår i sommerferien fra 19. juli til 9. august.

Tilmelding

Hvis du vil søge om af få en af de fem pladser så send en mail med en ultra-kort motivation for hvorfor du skal afsted til SFU’s internationale sekretær Peter Kroman på loens@sol.dk. senest på mandag d. 17. maj kl. 12. Du hører fra os i løbet af uge 20, om du er kommet med, idet der kun er penge til at give rabat til fem personer. Kommer der til gengæld færre end fem ansøgninger får du en endnu større rabat.

Mere info

Opholdet til Kina arrangeres af Global Contact og 2 frivillige rejseledere, som begge brænder for at vise Kina frem og tage dig med bag facaden.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte SFU’s internationale sekretær Peter Kroman på mail loens@sol.dk, hvis du vil vide mere.

Du kan downloade programmet for turen ved at klikke her.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s