Hvem laver vi politik for?

På sit første møde i weekenden vedtog SFU’s nyvalgte ledelse at der på næste møde skal vedtages en temaudtalelse om hvem SFU laver politik for. Hvis du har lyst til at være med til at skrive udkastet til udtalelsen, så kan du læse mere her.

Forretningsudvalget nedsætter på sit første møde d. 27. april en skrivegruppe bestående af tre mennesker, herunder en tovholder. Deadline for opstilling er tirsdag d. 27. april kl. 12. Opstilling sker ved at sende en mail til sofie@sfu.dk inden deadline.

Du kan læse mere om rammerne for temaudtalelsen, der skal handle om hvem SFU laver politik for, i nedenstående kommissorium.

KOMMISSORIUM FOR TEMAUDTALELSER I SF UNGDOMS LANDSLEDELSE 2010-2011

Således vedtaget på landsledelsesmødet d. 9.-11. april 2010

På alle ledelsesmøder behandles en temaudtalelse om et politisk emne eller med afsæt i en aktuel politisk diskussion. Temaet skal gerne have en vis sprængfarlighed internt i SF, SFU og på venstrefløjen.

Papiret behandles af landsledelsen og er efterfølgende gældende SFU-politik. Landsledelsen kan naturligvis ikke vedtage politik der er i modstrid med tidligere landsmødevedtagelser, men kan udmønte politik inden for eventuelle tidligere landsmødebeslutningers rammer.

Ethvert landsledelsesmøde vedtager temaet for det kommende mødes udtalelse, og forretningsudvalget nedsætter på sit førstkommende møde en skrivegruppe på tre personer med en tovholder til at formulere papiret. Landsledelsen kan vælge at tage en debat af det valgte tema for at give skrivegruppen inspiration til dens arbejde.

Skrivegruppens udkast til temaudtalelse må maksimalt være på 7.500 anslag. Det udsendes med første udsending til landsledelsen sammen med en debatguide på maksimalt en side.

Der er deadline for ændringsforslag fredag kl. 12 og mulighed for ÆF til ÆF under debatten.

Nærværende kommissorium kan løbende revideres af landsledelsen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Info: Landsledelsen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s