Tillykke! Du har fået din helt egen medlemsprofil

Så er SF Ungdoms længe ventede nye medlemssystem Membercare taget i brug. På din helt egen medlemsprofil kan du tilpasse dit medlemskab af SF Ungdom, så det er lige som du ønsker det.

Du kan selv ændre dine oplysninger, vælge om du vil modtage mails og opringninger, selv ændre din adresse hvis du flytter og snart vil du også kunne angive dine interesser, så du hører fra os når der sker noget inden for de områder, som du interesserer dig særligt for.

I fremtiden vil du også skulle tilmelde dig kurser og andre arrangementer igennem Membercare, og så kan du endda vælge at betale deltagergebyret med det samme, så du ikke skal slæbe kontanter med.

Hvis du ikke allerede har fået fingre i dit brugernavn og din kode kan du klikke her og indtaste din e-mail-adresse, så får du automatisk straks tilsendt dine login-data. Så får du i samme ombæring instrukser om hvordan du let betaler dit kontingent, hvis du ikke allerede har gjort det.

Når man får et nyt system som det vi nu tager i brug vil der uundgåeligt opstå indkøringsproblemer. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du oplever, at der er et eller andet galt. Send en mail til sfu@sfu.dk eller ring til os på 35 36 17 77, så vil vi gøre vores yderste for at hjælpe dig og få fejlen rettet så hurtigt som overhovedet muligt.

Du logger ind på din medlemsprofil her!

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s