SFU tager til Stortingsvalg i Norge

Mandag d. 14. september skal nordmændene til stemmeurnerne for at vælge deres pendant til det danske Folketing, nemlig Norges Storting.

SF Ungdom sender en delegation afsted for at hjælpe vores søsterorganisation SU i deres bestræbelser på at fastholde moderpartiets regeringsmagt og for at blive klogere på, hvordan man fører valgkamp i Norge.

Hvis du vil med, så har du også muligheden for det.

Der er nemlig stadig ledige pladser, og hvis du er hurtig kan du være en af de heldige. Turen går til Norge fra fredag d. 11. september til og med tirsdag d. 15., og det koster ikke noget, men til gengæld skal du selv betale for mad og drikke under turen.

Vi kører i en bus sammen med DSU, SUF og de faglige ungdomsorganisationer og overnatter hos aktivister fra vores norske søsterorganisation SU.

Hvis du er interesseret i at komme med bedes du sende en mail til SFU på sfu@sfu.dk. Skriv “Tur til Norge” i emne-feltet og beskriv på maksimalt fem linjer baggrunden for at du har lyst til at tage med til Norge samt hvilke erfaringer du har i SFU.

Du må naturligvis også meget gerne kontakte landskontoret enten på mail eller på tlf. 35 36 17 77, hvis du har nogle spørgsmål til turen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s