Mangler I penge til kommunalvalgkampen?

Så fortvivl ej – der er hjælp at hente. SFU har nemlig oprettet en pulje til aktiviteter i forbindelse med valgkampen, som kan søges af alle SFU-afdelinger og -regioner samt af unge SF-kandidater. Læs mere her!

Der er ansøgningsfrist til puljen allerede torsdag d. 20. august, så er du interesseret skal du være hurtig. Der kan søges højst kr. 1.000 pr. ansøgning, og det er et krav for støtte til flyers, at SFU’s logo kommer på materialet.

Puljen kan søges til alle formål relateret til kommunalvalgkampen, men ved behandlingen vil der blive lagt vægt på, om det vurderes, at ansøgningens formål kan være med til at stemmemaksimere for SF især i ungdommen og til at skabe medlemsvækst for SFU.

Ansøgningen må meget gerne knytte sig til at føre valgkamp for en bestemt person, og ved vurderingen af ansøgningerne lægges der også vægt på, hvor realistiske en eventuel kandidats chance for at komme ind er.

Der er ansøgningsfrist torsdag d. 20. august, og puljen kan søges af unge SF-kandidater samt SFU-afdelinger og SFU-regioner.

Ansøgninger skal fremsendes pr. mail inden deadline til anne@sfu.dk og skal indeholde en grundig beskrivelse af ansøgningens formål samt et detaljeret budget. Desuden bedes inkluderet kontaktinformationer samt et kontonummer, som pengene skal overføres til, hvis de bevilges.

Spørgsmål i forbindelse med puljen kan rettes til SFU’s landssekretær Anne Nielsen på mail anne@sfu.dk eller telefonisk til SFU’s landskontor på 35 36 17 77.

Udover denne pulje har SFU også indstiftet en særlig pulje til de prioriterede byer, dvs. København, Århus, Odense, Aalborg og Randers. Få mere information om denne pulje ved at kontakte landssekretær Anne Nielsen.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Afdelingsarbejde: Økonomi, Info: Kampagner og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s