Resumé af det 2. Ledelses møde i SF Ungdom, 09/10

Europaparlamentsvalgkampen Under punktet ”status på 1. Kvartal”

Her fortæller landssekretær Anne Klit Nielsen at vi har nået at besøge en del uddannelses steder rundt omkring i landet før for mange gik på sommerferie. Udover det har en del LL’ere taget kontakt til de afdelinger de har fået ansvaret for at hjælpe, det betyder at der har været aktivitet i afdelinger der ellers har stået meget stille.

Under punktet EP- boost giver tovholder for EP-kampagne gruppen status på kampagnen og informerer om den aktuelle politiske situation. Pt. står vi til at få mellem 13-18 % i meningsmålingerne. Det kan betyde alt mellem 1-3 mandater, derfor er intet sikkert. Det er sindssygt vigtigt at vi kommer op i højeste gear med valgkampen. Udover det er et positivt tegn at der pt. er udsolgt af Emilie flyers fra borgen. Der er derfor bestilt et nyt læs. I store dele af SF land bliver der sat Emilie plakater op. Skolestartskampagnen

Tovholder for skolestartskampagnegruppen, Laila Lauridsen præsenterer sit bilag. Hun fortæller at det politiske fokus og udformningen af materialer løbende vil blive taget op mellem forretningsudvalget og kampagnegruppen for at sørge for at det bliver så aktuelt som muligt. Der bliver diskuteret hvor mange og hvilke uddannelsestyper og man skal prioritere. Der bliver sat spørgsmålstegn ved om man overhovedet skal prioritere nogen. Det bliver vedtaget at man vil besøge alle gymnasier, mindst en folkeskole i hver afdeling, samt 25 tekniske skoler og 25 videregående uddannelse/SOSU skoler. Det blev i øvrigt vedtaget at man vil holde intromøder i alle de afdelinger det er muligt, Ligesom man vil i lokal pressen i alle regioner. Herudover vil man i det konkrete arbejde bruge den medlemsundersøgelse der blev lavet i forbindelse med sidste års skolestartskampagne.

Vedtagelse af udspillet ”Danmark ud af krisen”.

Pelle præsenterer et udkast til kriseudspillet ”Danmark ud af krisen, der indeholder vores konkrete løsningsforslag på den økonomiske krise og vores bud på hvordan man skaffer flere arbejdspladser. Papirets formål er politik udvikle og give os noget presse. Det bliver bemærket at der ikke er særlig kontroversielt i udspillet. Hertil svares der allerede er taget alle kontroversielle standpunkter i forhold til krisen. Vi vil i stedet forsøge at få noget presse på de konkrete tiltag. Udover det bliver der sagt at det er vigtigt at vi diskuterer årsagerne til krisen i organisationen, så alle medlemmer er klar på hvorfor vi står med den krise nu.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Info: Landsledelsen og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Resumé af det 2. Ledelses møde i SF Ungdom, 09/10

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s