SFU solgte kvinder i 30 byer i dag

Hele 30 SFU-afdelinger landet over gennemførte i dag aktionen “Køb en kvinde” for at sætte fokus på kvindehandel. SFU anbefaler at stemme på Emilie Turunen ved valget til Europaparlamentet på søndag, blandt andet fordi en af Emilies mærkesager i Parlamentet er at sætte benhårdt ind over for de kyniske bagmænd, der tjener millioner på menneskehandlen.

Alene i Danmark handles årligt 6.000 kvinder, og på verdensplan er der tale om lige knap 2,5 millioner mennesker, hvoraf de fleste er kvinder, der sælges til tvangsprostitution. Situationen er naturligvis fuldstændig uhørt i den moderne verden, og derfor ser SFU kampen mod menneskehandlen som et af de vigtigste emner i den igangværende valgkamp.

Du kan se billeder fra aktionen på Facebook – blandt andet fotos fra Randers og Helsingør. Flere billeder er helt sikkert på vej – smid link til billeder fra aktionen i din by som kommentar til denne artikel, hvis du har sådan nogle 😉

Nu går valgkampen på hæld, og de absolut sidste stemmer skal hentes i land. Alt muligt held og lykke med slutspurten til alle!

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Afdelingsarbejde: Aktioner, Info: Kampagner, Reportager og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 svar til SFU solgte kvinder i 30 byer i dag

  1. SF Ungdom siger:

    Så kom der også billeder fra København. De kan også findes på Facebook – se her: http://www.facebook.com/album.php?aid=81640&id=587514471&l=ed7e9ee9e6

  2. SF Ungdom siger:

    – og billederne følges op af en lille video fra aktionen i KBH 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s