En sejr for de studerende og for Danmark!

Det blev i går aftes klart, at SU-forringelserne er taget af bordet. Dansk Folkeparti har meldt ud, at de går imod forslaget, og dermed har et flertal udenom regeringen givet SU-forslaget dødsstødet.

Emilie Turunen, Landsformand for SF Ungdom, udtaler: ”SF og SF Ungdom har sammen med de studerende sat kritikken af SU-forslaget på dagsordenen. Det har tydeligvis presset Dansk Folkeparti til at anerkende vores kritik af forslaget. Det er helt klart en sejr, at ungdommen har fået presset SU-forringelserne ud af reformen allerede inden forhandlingerne”.

”Det er både en stor sejr for de studerende, for kommende studerende og for hele Danmark. Vi vil i fremtiden få brug for de bedste hjerner i den globale konkurrence. Samtidig vil vi få brug for, at så mange unge som muligt tager en uddannelse, så de er sikret et job på det stadig mere krævende arbejdsmarked. Skal alle med på uddannelsesvognen er fuld SU under uddannelse en forudsætning. At forslaget er faldet kan vi derfor kun bifalde,” forklarer Emilie.

Læs mere om hvorfor SFU var imod forslaget på kampagnesiden.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Info: Kampagner og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s