Septembertræf i SFU!

Så er det ved at være tid til septembertræf i SFU.

  Træffet foregår i weekenden d. 19.-21. september 2008. Det starter fredag kl. 17 og slutter søndag senest kl. 15. Det foregår på Ryslinge Højskole, Højskolen 1, 5856 Ryslinge, det ligger en times transport fra Odense på Sydfyn – det ligger samme tid og sted som SF’s septembertræf.
  På kurset vil der være både grundkurser (folkeskole, ungdomsuddannelse, videregående uddannelse) og overbygningskurser (‘Aktivisten’ og ‘Ideologen’). følgende kursusspor:
  Det forventes at der vil være omkring 400 deltagere fra både SF og SFU, og på programmet er udover ovennævnte grundspor bl.a. topmøde mellem SF’s formand Villy Søvndal og Venstres kronprins Lars Løkke Rasmussen.

  Træffet vil blive afholdt i naturskønne omgivelser på en højskole. Der vil være mulighed for at sove på sovesal, i telt eller på dobbeltværelse (sidstnævnte vil dog koste en merpris).

  Flere folketingsmedlemmer deltager og holder oplæg på træffets kurser, og prisen er kun kr. 300,- for mad, drikke og transport. Hvis du er folkeskoleelev får du endda 100 kroners rabat, og går du på teknisk skole kan du komme med gratis.

  Tilmelding sker til sfu@sfu.dk – husk at skrive hvilken uddannelse du går på!

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Info: Kurser og træf og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s