“Sammen er vi stærkest”

I perioden op til 7. oktober vil SFU selvfølgelig ikke være de eneste der markerer, at vi er utilfredse med nedskæringerne, i den forbindelse kan man nemt blive i tvivl om, hvordan man håndterer de lokale protester. Den situation får I nogle gode råd til her.

De fleste af de protester, der kommer frem det næste stykke tid, har det samme mål, som vi har. De vil gøre opmærksom på konsekvenserne af regeringens og Dansk Folkepartis nedskæringer. Derfor ligger det helt i tråd med SFU at støtte dem, og det skal I bare gøre. Hvis pædagogerne holder demonstration foran rådhuset, så tag med og del eventuelt nogle flyers ud. Hvis I hører, at der er noget i kølvandet og I har ekstra kræfter, kan I eventuelt ringe til dem og spørge, om der er noget I kan hjælpe med. Det samme gælder, hvis der er blokade af børnehaver o. lign. Så kan I også tilbyde jeres hjælp, del nogle flyers ud eller komme forbi med en kage for at vise jeres støtte. Hvis der bliver arrangeret aktiviteter eller blokader på jeres uddannelsessteder, så gå forrest når de skal arrangeres.

I det hele taget er tommelfingerreglen bare, at hvis det er aktiviteter med samme mål som SFU, så er det i vores interesse at støtte dem.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Info: Kampagner og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s