Konflikt – reportage fra aktion i Århus

Reportage fra SFU-Århus’ aktion for mindre bureaukrati

Onsdag gik store dele af de offentlig ansatte i Danmark i strejke. Med paroler om mandeløn til kvindefag og ordentlige arbejdsforhold kræver blandt andet FOA’s medlemmer bedre vilkår og lige løn for lige arbejde. Men det var ikke kun de strejkende der var på gaden – det var SFU også!

For at gøre opmærksom på den manglende tid og øgede bureaukrati lavede SFU-Århus gadeteater, hvor Anders Fogh Rasmussen (a.k.a Leon Rix Iversen) råbte og kommanderede med vores suso-assistent (a.k.a Lea Rosa Kvist) der forgæves forsøgte at nå alle arbejdsopgaver og samtidig dokumentere det hele. Kort efter start samledes folk i flokke omkring gruppen af aktivister og store dele af Århus befolkning fik et tiltrængt grin og en påmindelse om at øget kontrol ikke er vejen til ordentlige arbejdsvilkår og øget velfærd.

Allerede i dag har vi igen været på gaden og resten af konflikten vil SFU-Århus hver dag dele pjecer ud på byens uddannelsessteder og i byen. Vil du være med kan du altid ringe til os på vores lokaler 86124599 eller skrive en mail: sfungdomaarhus@gmail.com

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Afdelingsarbejde: Erfaringer, Info: Kampagner, Reportager. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s