Reportage fra SFU-Hillerøds aktion da konflikten startede onsdag

Vi kræver plads til kærlighed

-og derfor gir vi ren besked!

Onsdag kunne man se andre end de strejkende på gaden, da SFU-Hillerøds aktivister med sang og paroler drog gennem gågaden for at støtte op om storkonflikten.

Det er vigtigt at befolkningen og brugerne af de forskellige offentlige ydelser viser deres støtte og forståelse over for de offentligt ansatte, og derfor blev der med parolerne ”ordentlig løn gør dagen skøn” og ”går lønnen ikke op, siger flere stop” sat fokus på de aktuelle krav om mere løn til sygeplejersker og SOSU-assistenter. Imens blev der også uddelt materialer om SFU’s holdninger til velfærd, den offentlige sektor og ligeløn.

Det er utrolig vigtigt, at folk er klar over de konsekvenser det vil få, hvis vi ikke meget snart vælger at gøre noget for den offentlige sektor, der i blandt for de ansatte, og det er vigtigt at fortælle folk, at denne strejke i sidste ende også er til gavn for dem, da det vil kunne skabe bedre forhold for den offentlige sektor, som vi jo alle er brugere af.

Derfor syntes vi, det var vigtigt, at de strejkende fik vores opbakning, og at vi samtidig kunne gøre folk opmærksomme på strejkens nødvendighed,” udtaler Regitze Frederiksen, kontaktperson for SFU-Hillerød

Trods blæst kunne man derfor høre kampråbene og sangene i gågaden fra SFU-Hillerød, der klart meldte ud om deres ønsker for et bedre velfærdssamfund, og samtidig satte fokus på forbindelsen mellem højere lønninger, flere hænder og en fortsat mulighed for brugen af den offentlige sektor.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Afdelingsarbejde: Aktioner, Afdelingsarbejde: Erfaringer, Info: Kampagner. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s