Konflikt-køreplan. Kom godt i gang lokalt!

Jo hurtige vi kommer i gang lokalt og jo flere aktive vi er i hele DK, des større er muligheden for at sikre de offentligt ansatte bedre løn og vilkår. SF Ungdom bakker op om de strejkende. Derudover handler konflikten ikke kun om helt rimelige lønstigninger for velfærdssamfundets kernetropper, men også om selve grundlaget fpr fremtidens offentlige sektor.

Det skal SF Ungdom fortælle hurtigst muligt og så mange steder som muligt. Se her hvordan du/I kommer kan være med i jeres lokalområde.

Konflikt-køreplan, kom godt i gang lokalt

 • Planlæg et møde meget hurtigt, hvor I kan samle nogle aktive fra afdelingen – evt. kan I mødes i et skolefrikvarter for at aftale hvordan I får fat i de andre aktive og lægge en slagplan.

 • Tjek op på om I har vores nyeste materialer om højere løn og bedre forhold for offentligt ansatte (ikke dem om uddannelse). Er i ved at løbe tør eller har I ikke modtaget noget endnu så skynd jer at sende en mail til sfu@sfu.dk eller ring til 35 36 17 77. Så sender vi fluks af sted!

 • Ring til alle medlemmer – sig det er nu det gælder, da overenskomsten måske kun varer få dage og vi derfor skal reagere hurtigt.

 • Hold hurtigst muligt et afdelingsmøde hvor I planlægger aktion(er) – det er meget vigtigt at komme på gaden i løbet af den næste uges tid så vi kan spille op ad alle de offentligt ansattes krav nu hvor de strejker.

 • Ring eller skriv til jeres regionssekretær (tjek sfu.dk for kontaktinfo) – fortæl hvad I laver i afdelingen, gi idéerne videre eller få gode råd!

 • Ved du/I ikke hvordan I skal komme i gang, så tøv ikke med at kontakte SFU (sfu@sfu.dk / 35 36 17 77). Vi har masser af gode kræfter, som kan hjælpe. Hvad enten det handler om idéer eller en som kan komme ud og hjælpe jer i gang.

Her er flere gode forslag til hvordan jeres afdeling kan gi gas J

 • Sørg for at lægge materialer på alle uddannelsesstederne i byen, på biblioteket, kulturhuset og hvad der ellers er af oplagte steder.

 • Lav aktioner oplagte steder, hvor der er mange mennesker som har hørt om konflikten: fx på gågaden, stationen, foran supermarkedet, på pædagog-seminariet / lærer-seminariet, social- og sundhedsskolen, sygeplejerskolen, ungdomsuddannelserne, foran bageren en tidlig morgen (kunne være smart i bededagsferien)

 • Flyers uddeles gerne i forbindelse med aktion (stationer, gågaden, uddannelsessteder)

 • Prøv så vidt muligt at finde en kontaktperson fra de faggrupper, som er berørt. Tag direkte kontakt til de pædagogstuderende, sygeplejerskerne, hjemmehjælperne osv., så I hele tiden kan være opdateret med hvad der sker i forhold til de faglige aktioner og strejker osv. Måske er der endda nogle af jeres lokale faglige SFU’ere, som er med i konflikten og de lokale aktiviteter.
 • Arranger lokale debatmøder for politikere og faglige. Gør det i samarbejde med de faglige organisationer og sørg for at komme bredt ud og mobilisere, så der kommer mange. Dette er også en rigtig god pressehistorie.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Afdelingsarbejde: Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s