Vil du sidde i et udvalg i SFU?

På den nyvalgte landsledelses første møde skal der nedsættes en række udvalg. Følgende er en præsentation af de udvalg og arbejdsgrupper, DU kan blive en del af.

Gældende for alle grupper er, at der er ansøgningsfrist d. 3. April klokken 12.00. Ansøgningen sendes til sfu@sfu.dk og foregår ved at skrive en ansøgning på MAX 150 ord, som beskriver, hvem du er, hvad du har lavet i SFU og andre steder, og hvorfor du stiller op til denne arbejdsgruppe.


SKOLINGSUDVALGET:
Det er skolingsudvalget, der planlægger og afholder diverse kurser og træfs i SFU i samarbejde med andre dele af organisationen. Således er dette udvalg både et sted, hvor man planlægger og diskuterer, hvordan vores interne skoling skal forløbe, men også et sted, hvor praktiske opgaver løses. Kunne du tænke dig, at være med til at gøre hele SFU klogere og bedre til aktivisme, så er skolingsudvalget lige noget for dig!
Der skal nedsættes en gruppe på 11 personer.

INTERNATIONALT UDVALG:
SFU’s internationale arbejde foregår dels i Internationalt Udvalg, som bl.a. varetager kontakten til vores samarbejdspartnere og søsterorganisationer overalt i verden, og samtidig fungerer som igangsætter og tovholdere på SFU’s øvrige internationale projekter og SFU’s internationale engagement generelt. En af nøglerollerne for det internationale udvalg er at facilitere diverse organer i SFU med information om og kontakt til vore internationale samarbejder.
Der skal nedsættes en gruppe på 11 personer.

KOMUNIKATIONSGRUPPEN:
Vi skal også have nedsat et organisatorisk kommunikationsudvalg, som kan hjælpe med til at udforme de tanker og idéer, som er besluttet i vores Pespektiv og Handlingsprogram. Målet er at skabe sammenhæng mellem vores forskellige kommunikationsmedier internt. Som noget af det første skal gruppen udvikle koncept for den nye version af Aktivisten – SFU’s medlemsblad – som skal udvikles. Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation til SFU-landet i samarbejder med hele organisationen, så er denne gruppe noget for dig!

EU-KONFERENCEGRUPPEN:
SFU skal til sommer afholde en stor EU-konference, hvor perspektiverne på vores EU-arbejde i de næste år skal diskuteres. Alt fra forbehold til østarbejderproblematikken til fremtidige perspektiver for Europa skal diskuteres. Men der skal nogle til at planlægge denne konference. Kunne du tænke dig at være med, så er denne gruppe lige noget for dig. Senere hen vil denne gruppe komme til at arbejde tæt sammen med den Europapolitiske Gruppe, som ledelsen nedsætter på sit andet møde.

ØKONOMIUDVALGET:
SFU skal i år have nedsat et økonomiudvalg igen, som kan rådgive og hjælpe Landskassereren, Forretningsudvalget og Landsledelsen, hvor dette skønnes nødvendigt. Det er derfor nødvendigt, hvis man skal have sæde i dette udvalg, at man visse forudsætninger for at hjælpe med økonomisk overblik. Har du derfor uddannelses- eller arbejdsmæssig baggrund for dette eller tidligere erfaringer i SFU, som kan hjælpe, så send en ansøgning af sted!

FOLK TIL PLANLÆGNING AF ROSKILDE CAMP:
SFU har gode traditioner med at være til stede på Roskilde Festival. Kunne du tænke dig at være med til at planlægge, udvikle og afholde én af de sjoveste sociale events i SFU-året , så smid en mail af sted

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Info: Landsledelsen. Bogmærk permalinket.

7 svar til Vil du sidde i et udvalg i SFU?

 1. Simon siger:

  Hej..

  De udvalg som var oppe at vende på LM er de droppet? Tænker på fx integrationsudvalget..?

 2. Pelle Dam siger:

  Hej Simon

  Landsledelsen beslutter på sit første møde, hvad der skal ske med de udvalg, da landsmødet jo træf nogle beslutninger som nogen vil mene var lidt modstridende omkring udvalg.
  Under alle omstændigheder vil de udvalg, som landsmødet besluttede at nedsætte, først blive nedsat på ledelsens andet møde, hvis de fastholdes. Dvs. at der er god tid til, og der skal nok komme mere info her på siden når tid kommer.

  Venlig hilsen
  Pelle Dam // Århus Midt

 3. Andreas siger:

  Jeg undrer mig over det samme som Simon… Vi valgte 5 udvalg på landsmødet, og de står der ikke… Hvornår kan man stille op til dem?

 4. Simon siger:

  OK 🙂 Takker for svar !

 5. Andreas siger:

  Burde de ikke blive nedsat, da vi jo ikke besluttede at afskaffe dem, men blot omdøbe dem til organisatoriske udvalg? Landsmødet besluttede jo at nedsætte 5 organisatoriske udvalg, blandt andet miljøudvalget og integrationsudvalget…

 6. Simon siger:

  Jo, men det var jo ikk lm men ll der sku nedsætte dem, vedtog vi i vedtægterne….

 7. Jacob Klærke siger:

  Ændringer af SFU’s vedtægter træder først i kraft efter Landsmødet. Da landsmødet valgte at oprette de 5 udvalg skete det derfor på baggrund af de gamle vedtægter. Men som Pelle skriver var der nogle beslutninger, som kan tolkes som modstidende. Før udvalgene derfor bliver nedsat, skal Ledelsen finde ud af præcis hvordan udvalgene skal fungere om der evt. også oprettes andre end de vedtaget af Landsmødet osv.. Men følg med her på SFUnet, hvor der vil komme en nyhed om udvalgene og opstilling til disse.

  Ledelsen holder møde i næste weekend.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s