Ny SFU-sangbog

Så er tiden atter kommet til, at vi i SFU fornyer vores sangbog. Der er ikke flere eksemplarer af den legendariske “Den Røde Hævnerskare Synger Igen” tilbage på Landskontoret, og når vi alligevel skulle trykke spandevis af nye sangbøger til alle de ivrige ungsocialister i det ganske land, kunne vi jo lige så godt genoverveje, hvorvidt der måske skal nogle nye sange til og om vi måske skulle sløjfe nogen af de sange i sangbogen, som vi alligevel ikke synger.

Jeg indsamler ideer fra SFU’ere i hele landet til en ny sangbog med henblik på at lave denne nye sangbog. Hvis du derfor har et godt foreslag til enten sange, koncept eller navn på sangbogen, må du hjertens gerne kontakte mig. Du behøver ikke at foreslå “Bliv Revolutionær” eller “Røde Wilfred”, men hvis der er en gammel arbejderslager, vi bare skal have med eller et nyt nummer fra dit yndlingsrockband, som på den ene eller anden måde udtrykker noget SFUsk, så skriv et par linjer om sangen a la den beskrivelse, der findes i den nuværende sangbog, og send dit foreslag til mig på christianvederso@gmail.com eller giv mig et ring på 27 85 52 50.

Vi arbejder på at være færdige med sangbogen til årets landsmøde, så der er deadline for indsending af foreslag til sange d. fredag 7/3.

Sjungende, socialistiske hilsner
Christian Vedersø Østergaard, Regionssekretær i SFU Sønderjylland

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget . Bogmærk permalinket.

Et svar til Ny SFU-sangbog

  1. Casper Marienlund siger:

    Det er godt at i trykker flere sangbøger, har selv smidt min væk for to år siden, og har ikke siden fået fingerne i en, og ny sange, bonus! kan du ikke skrive her på forummet hvilke nye sange der kommer med, og hvilke der ryger ud!
    Held og lykke med trykkeriet!

    mvh. Casper Marienlund, Odense

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s