Nyt fra landsledelsen

For fremtiden vil der komme et kort resume af landsledelsens møder op her på SFUNET, kort tid efter landsledelsesmøderne. Her følger det første.

Landsledelsen i SF Ungdom havde i weekenden deres næstsidste møde før denne Ledelse går af, og der skal vælges en ny på Landsmødet 2008. Det kommende Landsmøde prægede da også dagsordenen, da 8 af 25 punkter havde relation hertil. Specielt gav behandlingen af udkastene til Perspektiv- og Handlingsprogrammet (afløser den tidligere Arbejdsplan) og det Politiske Program (afløser den tidligere Politiske Hovedudtalelse) grundlag for gode og konstruktive diskussioner og over 100 ændringsforslag.

Ændringer lå også i luften da Landsledelsen, i lighed med hvad andre led af organisationen allerede har gjort, skulle diskuterere hvordan SFU’s fremtidige organisationssstruktur kunne være for at rumme de mange nye medlemmer og samtidig styrke inddragelse, medlemsdemokrati og aktivitetsniveau i SFU. De mange idéer der kom ud af dette tages sammen med input fra afdelinger og regioner, med på Organisatorisk Udvalg, OU’s møde 16. februar i Århus, hvor de mange input skal koges ned til mere konkrete forslag om ændringer. Alle medlemmer af SFU er meget velkonme til OU’s møde og information om det præcise tid og sted kan fås ved at sende en mail til sfu@sfu.dk.

Ledelsen blev også mindet om SFU’s store medlemsfremgang, da Landsledelsens arbejde frem mod årets tipsansøgning, “Mission3000” blev påbegyndt. Mission3000 går kort sagt ud på at nå det 3000’ende betalende medlem, hvilket vil give SFU ca. 1.000.000 kr. ekstra at arbejde med til næste år. Vi kan derfor få 1.000.000 flere muligheder for federe kampagner, flere penge i afdelingerne, kurser som er bedre og billigere og meget meget mere. Som note må det siges at SFU midt under Ledelsens møde rundede 2000 medlemmer som har betalt kontingent i år. Derved har vi allerede 2 måneder inden ansøgningsfristen 1. april, for andet år i træk har slået vores medlemsrekord. Men arbejdet er langt fra slut, målet er 3000, men vi har potentiale til at så mange flere. Vi må derfor alle give den en skalde de næste måneder – For et stærkere SFU i kampen mod Fogh.

Endeligt behandlede Landsledelsen flere tiltag for at sikre en øget inddragelse i organisationen. En direkte konsekvens heraf er dette lille resume. Landsledelsen besluttede nemlig at genoptage traditionen fra SFU’s gamle medlemsblad, Aktivisten, om at der skrives et kort resume af Ledelsesmøderne. Vi håber derved at alle medlemmer kan få et større indblik i Landsledelsens arbejde.

Hvis du eller din afdeling gerne vil vide mere om Landsledelsens møde kan man rette henvendelse via mail til sfu@sfu.dk.

Af Jacob Isøe Klærke, referent

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Info: Landsledelsen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s